Prinses Maxima bezoekt Xnoizz-FlevoFestival

Geplaatst: 20-07-2011   Trefwoorden: Xnoizz Flevo Festival

Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Máxima der Nederlanden is donderdag 18 augustus 2011 aanwezig in Bussloo bij de start van de 34e editie van het Xnoizz Flevo Festival op het recreatieterrein Bussloo. Het Xnoizz Flevo Festival, een meerdaags christelijk muziekfestival, wordt georganiseerd door Youth for Christ (YfC) in samenwerking met de Protestantse Kerk (JOP) en de Evangelische Omroep (EO). De Prinses is aanwezig bij de openingsbijeenkomst en woont een workshop over omgaan met geld bij.

De opening van het festival omvat interactieve paneldebatten tussen panelleden en het publiek over geld, de besteding van geld en het geloof. In het programma staat centraal hoe jongeren omgaan met hun geld, schulden en de vraag hoe zij daarbij rekening kunnen houden met de ontwikkeling van met name de lage inkomensgroepen in binnen- en buitenland.

Prinses Máxima bezoekt het Xnoizz Flevo Festival in het kader van haar erevoorzitterschap van CentiQ, Wijzer in geldzaken. In deze functie vraagt zij aandacht voor financiële educatie en verstandig omgaan met geld. CentiQ, Wijzer in geldzaken is een initiatief van het ministerie van Financiën en vertegenwoordigt ruim veertig organisaties die samenwerken om de consument ‘wijzer in geldzaken’ te maken.

Xnoizz Flevo Festival.
Het Xnoizz Flevo Festival is het grootste meerdaagse christelijke muziekfestival van Europa en wordt van 18 t/m 21 augustus 2011 gehouden op recreatieterrein Bussloo nabij Apeldoorn. Het festival biedt jongeren een breed programma aan met muziek, cabaret, kunst, sport, sprekers en workshops. 'Faith, Friends & Music' vormen de hartslag van het festival. Het Xnoizz Flevo Festival wordt georganiseerd door Youth for Christ (YfC) in samenwerking met de Protestantse Kerk in Nederland (JOP) en de Evangelische Omroep (EO).

Meer informatie: website Flevo.

Nieuwsartikel doorsturen Print artikel
Bron: PKN
Gerelateerd christelijk nieuws:

Xnoizz Flevo Festival stopt, nieuw festival start

29-09-2012 - Het stichtingsbestuur van het Xnoizz Flevo Festival heeft besloten te stoppen met de organisatie van het festival. Dit is gebeurd na overleg met de drie partners: Youth for Christ, JOP en de EO. Tegelijk ontstaat een...

Genezingsdienst op Flevo

24-03-2011 - DRIEBERGEN - Al jarenlang wordt tijdens het Xnoizz Flevofestival over gebedsgenezing gediscussieerd. Dit jaar is er voor het eerst een genezingsdienst.
© Copyright 1997 - 2017 OneWay.nl - Alle rechten voorbehouden     Privacy | Voorwaarden
Realisatie: Provident BV