Ik ben Sharon Kips en ik ben 27 jaar oud. Dankzij het winnen van X-Factor 2007 kon ik van mijn hobby mijn werk maken en dat brengt mij op verschillende plekken in binnen- en buitenland. Ieder optreden is uniek en spannend en dat zorgt telkens weer voor nieuwe ervaringen. En over deze ervaringen schrijf ik in dit blog..

Sharon Kips

Blog: Sharon Kips

13 aug 2012 - Zomerrrrrr


Deel deze blog op:     
Terwijl ik dit schrijf kijk ik naar een strak blauwe perfect mooie hemel. Wat een feest! Nederland heeft een weekje vakantieweer :-) En laat dat nou net niet in het weekend vallen. Voor het eerst sinds mijn tienertijd lag ik weer eens op het strand van Zandvoort. Is even wat anders dan het buitenland maar best gezellig.

In de maand augustus hebben Gilbert en ik even pauze. Een paar weekendjes weg, bbq's en eet afspraken staan op het programma. Even socializen dus :-)

Vanaf september gaat onze #1000kidsdroomtour van start en dat betekent 23 keer samen optreden in drie maanden. De aanmeldingen stroomden binnen. We zijn ontzettend blij en dankbaar dat we op zoveel verschillende plaatsen mogen komen vertellen van Compassion. Wil je weten waar en op de hoogte blijven bekijk dan onze #1000kidsdroomtour website: www.1000kidsdroomtour.nl.

Iets anders waar we ook lekker mee bezig zijn is een evenement dat we op 17 november (op mijn verjaardag) zullen organiseren. Op die dag komt Holly Wagner naar Haarlem (onze woonplaats). Holly en haar man Philip zijn de voorgangers van Oasis Church in Los Angeles (VS). En daarnaast is Holly ook auteur en een veel gevraagd conferentie spreekster. Gilbert en ik hebben haar in 2010 ontmoet in Jakarta tijdens een conferentie waar wij mochten zingen en zij een van de hoofd spreeksters was. En sinds die ontmoeting stond zijn hoog op ons lijstje om eens naar Nederland te halen. En nu, twee jaar verder, gaat het dan gebeuren! Gilbert en ik zullen samen met een groep vrienden de muziek verzorgen en Holly zal spreken. Zoals het ernaar uitziet zullen we die zaterdag samenkomen in de kleine zaal van de Haarlemse Philharmonie. Toegang is gratis, maar het is wel aan te raden dat je je registreert. Tevens zal deze avond ook een deel zijn van onze #1000kidsdroomtour. Kijk voor meer informatie op www.reconnect.cc.

Mijn nieuwe album Amazing Grace gaat nog steeds hard, de orders blijven binnenkomen. Ontzettend gaaf! En terwijl we nu genieten van dit "succes" en erg dankbaar zijn, staan we alles behalve stil, want het langverwachte Nederlandstalig album gaat er nu echt aan komen (feb. 2013)! Het wordt een akoestisch album. Het idee is om met echte strijkers te werken, akoestische gitaren en misschien een piano / vleugel. Dus weer lekker eerlijk album, waar we het klein willen houden en weer dichtbij willen komen. Een CD met verhalen over relaties, hoop, teleurstellingen in gezongen vorm. Ook heb ik al een wensenlijst met vocalisten en muzikanten die ik er graag op zou willen hebben, maar daar kan ik nog niets over vertellen. Maar ik zal jullie zeker op de hoogte houden!

En terwijl de zon nu flink aan het schijnen is zijn Gilbert en ik ook al druk bezig met allerlei optredens en projecten rond december. En dat vind ik nu zo leuk van mijn baan. Je leert van het verleden, en plant leuke dingen voor de toekomst, maar ondertussen geniet je van het heden. En die balans houden is soms lastig, want het is zo verleidelijk om te blijven hangen in successen die zijn geweest, of dat je zo snel mogelijk die fouten wilt vergeten waardoor je gaat leven in de hoop die de toekomst brengt. Of juist alleen maar wilt hangen in vandaag, omdat je bang bent voor de toekomst. Maar goed, ik ben lerende en ik heb mogen leren dat je alle drie de elementen nodig hebt om echt te kunnen genieten van het leven. Maar genoeg filosofisch gepraat :-)

Ik wens iedereen nog een fijne vakantie en hoop ik dat ook wij, de thuisblijvers, hier in Holland mogen genieten van heerlijk zomerweer. 

Liefs,
Sharon
Meer blogs van Sharon Kips:
Sharon Kips
20
jul

Sharon Kips:

Eindelijk de nieuwe CD

  Mijn nieuwe album Amazing Grace is nu drie weken uit en er zijn al  zo'n 2.000 stuks verkocht. We hebben dit niet zien aankomen en zijn hier erg blij mee! Iedereen bedankt voor jullie support en lieve reacties. Ik vond het eerlijk ...
Lees verder
Sharon Kips
8
jun

Sharon Kips:

Klassiek

Het leven kan soms zomaar ineens omslaan. Van een zon overgoten mooie dag naar storm en regen. Zo moest ik begin vorige maand (mei) geheel onverwachts afscheid nemen van mijn oma. Na een kort ziekbed overleed ze plotseling. In die week stond mijn wereld even stil. En j ...
Lees verder
Sharon Kips
11
mei

Sharon Kips:

Druk druk druk....

Mei is een drukke en spannende maand. Deze maand zal ik mijn eerste Gospel album opnemen. Ik heb in de afgelopen vijf jaar na X-Factor twee pop albums uitgebracht en dat was te gek. Mooie liedjes die zeker bij mij pasten. Maar ik heb gemerkt dat ik bij mijn live ...
Lees verder
Sharon Kips
7
apr

Sharon Kips:

Goede Vrijdag

We zijn weer thuis! And it is good to be home :-) Het was geweldig om weer in Indonesië te zijn en onze vrienden en Gilberts familie weer te ontmoeten. Onze agenda zat vol gepland met bezoeken aan verschillende kerken waar Gilbert uitgenodigd was om te spreken en wij samen om te zingen. We ha ...
Lees verder
BN-Bloggers
Sonja de GraaffEvert ten HamGerhard HobelmanSharon Kips
#
Martin KoornstraElise MannahSonja SilvaArie Slob
#
Ron van der SpoelGerald TroostDolf van de VegteJoke Verweerd
#
Ruurd Walinga
Partners
Logo Gospel.nl Logo ChristianMatch Logo Voorkeur.nu Logo Provident
© Copyright 1997 - 2018 OneWay.nl - Alle rechten voorbehouden     Privacy | Voorwaarden
Realisatie: Provident BV